Dubrovački muzeji

 

Ulaznice

ORGANIZIRANI POSJET (10 osoba i više)

Cijena ulaznica od 110 kn za grupe (10+osoba) i 50 kn za učenike i studente obuhvaća:

  • Dubrovačke muzeje (Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe, izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin)
  • Dom Marina Držića
  • Umjetničku galeriju Dubrovnik
  • Prirodoslovni muzej
  • Galeriju Dulčić-Masle-Pulitika
  • Atelijer Pulitika

Jedinstvena ulaznica u muzejsko-galerijske ustanove kojima je osnivač Grad Dubrovnik te vrijedi 7 dana od dana prvog posjeta jednoj od nabrojenih ustanova.

 

Od 1. siječnja 2021. Dubrovački muzeji (Kulturno – povijesni, Pomorski i Etnografski muzej) uveli su nove cijene ulaznica za grupne posjete (10 osoba i više) koje će iznositi 70 kuna za jedan, 80 kuna za dva i 90 kuna za tri muzeja. Ulaznica za učenike i studente za jedan muzej iznosit će 40 kuna, a za dva, odnosno tri muzeja 50 kuna.

Izmjene i dopune Odluke o zaustavljanju i parkiranju turističkih autobusa i osobnih automobila (8+1) u zoni posebnog režima možete pogledati ovdje.

Vaučer Dubrovačkih muzeja vrijedi samo za Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe te izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin.

Svi žitelji Dubrovačko-neretvanske županije te djeca mlađa od 12 godina ostvaruju pravo besplatnog posjeta svim muzejima, te stalnim i povremenim izložbama Dubrovačkih muzeja.

Vodiči turističkih grupa ostvaruju pravo na besplatan posjet svim muzejima i izložbama.